Despre Noi

Bun venit in Magazinul Jucarii Felix !

Magazinul Jucarii Felix va pune la dispozitie o gama larga de jucarii, precum si multe alte articole care pot fi folosite cu incredere pentru a eficientiza cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra.

Fiecare produs care face parte din oferta noastra a fost atent selectat, astfel incat sa putem oferii cumparatorilor nostri produse de calitate la preturi accesibile. Magazinul nostru comercializeaza peste 80 de branduri, toate aceste branduri fiind binecunoscute atat in Romania cat si pe plan international, am putea aminti aici marci precum Mattel, LEGO, KidKraft, Klein precum si multe altele.

Avand in vedere faptul ca colaboram cu multi furnizori, in magazinul nostru apar produse noi aproape zilnic, deci merita sa reveniti cat mai des pe la noi pentru a nu rata cele mai noi si cele mai bune oferte ! Totodata incercam sa raspundem cat mai eficient la provocarile care sunt prezente pe aceasta piata, astfel acordam in mod regulat diferite facilitati cumparatorilor nostri, cum ar fi de exemplu transport gratuit pentru anumite produse de ale noastre sau reduceri de preturi.

Noi vedem viitorul nostru si al intregii societati in copii nostri, astfel consideram foarte important educatia, confortul si siguranta lor. Speram, ca cu ajutorul produselor noastre vom putea crea un mediu ideal pentru o multime de copii, care astfel vor putea ajunge la maturitate in cele mai bune conditii posibile.

Va dorim cumparaturi placute in magazinul nostru !