Pusculita - Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Pusculita - Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Producator:Bullyland
Cod produs:BL4007176122488
Disponibilitate:Stoc Zero
Pret: 100,00 lei
Cant:   Stoc Zero   - SAU -   Adauga in Wishlist Compara produs

Pusculita - Alba ca zapada si cei sapte pitici

Alba ca zapada este un basm cunoscut in multe tari europene, cea mai cunoscuta versiune a sa fiind cea culeasa de Fratii Grimm in 1812. Versiunea germana prezinta elemente ca oglinda fermecata, marul otravit, sicriul de sticla si cei sapte pitici.

Alba ca Zapada si cei sapte pitici in engleza Snow White and the Seven Dwarfs, este un film de animatie lansat in 1937 produs de Walt Disney, si regizat de David Dodd Hand. Este bazat pe povestirea omonima a Fratilor Grimm. Este primul film din seria de filme animate Disney si filmul de animatie clasica cu cele mai importante incasari din toate timpurile.

A fost lansat la 21 decembrie 1937 la „Carthay Circle Theater”. A fost lansat pe DVD si VHS in 2001 sub o „Editie de Platina” care s-a continuat cu alte 12 filme clasice Disney pana la finalizarea acesteia in 2009 cu „Pinocchio”. „Alba ca Zapada si cei Sapte Pitici” a fost relansat intr-o noua serie „Editie de Diamant” pe Blu Ray si DVD in octombrie 2009, aceasta serie urmand sa relanseze toate Editiile de Platina.

Inaltime: 20 cm.

Figurinele Bullyland sunt pictate manual si sunt realizate dintr-un material care nu contine PVC.

Varsta recomandata: 3 ani - 10 ani

Spune-ti opiniaNota: Codul HTML este citit ca si text!

Rau           Bun